OwnCloud @ KIKKENBORGS DATASERVICE


Vi kender alle problemet med at skal have sendt en vedhæftning på mail, men filen er for stor til at kunne blive sendt eller der er blevet taget billeder med din SmartPhone og have dem ind på computeren - i helst i en fart:

KIKKENBORGS DATASERVICE tilbyder som en af de første nu OwnCloud hosting.
OwnCloud er et produkt meget lig med SkyDrive fra Microsoft, eller den velkendte Dropbox. OwnCloud er din helt egen del af "Skyen", og kan bruges til nemt og bekvemt synkronisering imellem din PC, iPad, iPhone eller anden SmartPhone - Nemt og bekvemt.


OwnCloud er derfor idelt for dig som er træt af at skulle manuelt flytte filer fra din telefon, til din PC ved hjælp af besværlige Bluetooth tilkoblinger eller kabler som altid driller, eller ønsker nemt og bekvemt at dele f.eks. feriebillederne med andre. OwnCloud tilbyder dig muligheden for nemt at dele en mappe med til dem du holder af, med kun 2 små klik. OwnCloud tilbyder dig også muligheden for at dele arbejdsmapper med andre OwnCloud brugere, så I alle kan have adgang til de samme data, og hermed se de samme filer.


OwnCloud er også nem at sætte op, hvis du vil synkronisere filer imellem computeren på kontoret og den bærbare. Med få klik kan der sættes en delt mappe op, og når filer placeres i denne mappe, synkroniseres det fuldautomatisk ud til de tilkoblede enheder - nemt og bekvemt.

 

 

OwnCloud priser::

OwnCloud abonnement inkluder 10 GB plads i skyen.
OwnCloud plads inkluderet: 10 GB
Pris:

Pris pr. måned.:

20 kr.
Oprettelse: 0 kr.

Pr. ekstra 1 GB, er prisen 1 kr./mdr.
Hvis din samlede datamængde overstiger 100 GB, laver vi et godt tilbud til dig

 

 

 

 Alle priser er excl. moms.