Gesten Malerforretning ApS


Gesten Malerforretning ApS som har afdelinger i både Gesten ved Vejen, Kolding og Jels, har siden starten af samarbejdet i 2012 været yderst tilfreds med servicen fra KIKKENBORGS DATASERVICE ApS, siger Per Jung:

"Når man spørger Per Jung indehaver af Gesten Malerforretning om hans oplevelser med KIKKENBORGS DATASERVICE er svaret klart:
- Vi ønsker ingen forkromede og dyre løsninger, hverken når det gælder It eller telefoni, men vi skal være operative
og ”kørende”, hvorfor hurtig respons ved nedbrud er vigtigt for os, i en tid hvor tid er penge, siger Per Jung.

- Siden opstarten i sommeren 2012 har vi kun haft positive oplevelser med KIKKENBORGS DATASERVICE. De ved hvad de taler om og er dygtige, hurtige og så koster det ikke en ”bondegård”, siger Per Jung med et smil.
Netop serviceniveauet og den korte responstid er noget, der ligger Mads Kikkenborg meget på sinde, hvorfor overvågning af blandt andet kundernes telefonnet og IT er et vigtigt indsatsområde."Per Jung, Indehaver
Gesten Malerforretning ApS
http://www.gestenmalerforretning.dk/

Læs det flotte testimonial fra Gesten Malerforretning ApS her: Download


Kort om Gesten Malerforretning ApS: "Gesten Malerforretning ApS har eksisteret siden 1916 og har udover i Gesten også afdelinger i Kolding og Jels.
I 1985 overtog malermester Per Jung forretningen efter sin far. Per Jung er således tredje generation i forretningen.
Siden ejerskiftet i 1985 er der sket betydelige udvidelser i både værksted, lager, kundekreds og medarbejderstab.
Dengang var der en svend ansat, i dag består medarbejderstaben af ni svende, så udviklingen har været særdeles positiv gennem årene."


Lagt online d. 02/08-2013