PowerMax A/S

PowerMax er en nystartet virksomhed, som har haft et stort IT- behov fra starten, hvor leveringen af en totalløsning var nødvendig.

Direktør og indehaver Jens Lindholm udtaler: 

"I forbindelse med opstarten af vores virksomhed, har vi haft behov for at få leveret en komplet løsning både med arbejdsstationer, med mulighed for hjemmearbejdsplads samt en serverløsning til vores mail og data.
Vi valgte at kontakte Kikkenborgs DataService, og fik en samlet løsning på det hele, opsat og klar til brug.
Efterfølgende har vi ansat mere personale, og har i den forbindelse haft Mads fra Kikkenborgs DataService som IT-konsulent, som så sørger for at alt står klargjort til den enkelte medarbejder den dag hvor de starter.
Envidere har vi haft Kikkenborgs DataService til at levere en komplet IP telefoni løsning, som er yderst fleksibel og samtidig fornuftig i pris, som vi hver dag sætter meget pris på.
Computeren er et uundværlig stykke værktøj, og når det brænder på, er det godt med kompetent hjælp, derfor vil vi også i fremtiden benytte Kikkenborgs DataService”

 

Jens Lindholm, direktør
PowerMax A/S
http://power-max.dk/

 

Læs testimonia fra PowerMax A/S her: Download 

 

 

Fakta om PowerMax A/S: "PowerMax A / S er et nyetableret automotive firma med base i Bramming i den syd-vestlige del af Danmark. Virksomheden distribuerer primært automotive komponenter fra deres 3.000 m2 lager til automotive kunder i Europa.